Mit tegyünk, hogy tovább tartson a szex?

Párommal mind a ketten elsők vagyunk egymásnak szexuális is minden más téren is.
Az lenne a problémánk,hogy a szexuális aktus legtöbbször nem tart addig ameddig az nekem is jó lenne.
Mivel előttem soha nem volt szexuális kapcsolata és önkielégítést sem végzett soha,valószínű ez lehet az oka a korai magömlésének.
Mindenhol azt olvasom,hogy erre a gyakori önkielégítés a megoldás,de mivel ő a mai napig nem képes orgazmusra csakis aktus közben ezért ez lehetetlen.
Mi lehetne erre a megoldás?

Kedves Kérdező!
Jellemző probléma a szexuális életet kezdők körében, amiről írtál. Nem kell megijedni, most tanuljátok azt, hogy hogyan a legjobb a szerelmeskedés, milyen formában tudjátok élvezni együtt a legjobban. Amikor egy lány elkezdi a szexuális életét, általában nem egy szexuális nagymesterrel hozza őt össze a sors. Igen, a korabeli fiúknál általában a korai magömlés nagy probléma. Így a kedvesük - a lány - nem tud eljutni az orgazmusig, hiszen még párral ezt nekik is gyakorolni kell, még ha előtte rendszeresen maszturbált is.
Viszont a fiúk a magömlés szabályozását csakis maszturbálással tanulhatják meg! Olyan nincs, hogy az kizárt! Senki sem úgy születik, hogy remekül tud maszturbálni! Már a kis ovisok is elkezdik, birizgálják a fütyijüket, rájönnek, hogy ej.. ez milyen jó dolog, aztán egyszer csak majd lesz - már kamasz korban - egy magömlés is! És máris tudják! A Te párod sem kivétel! Az lehetséges, hogy nem szívesen maszturbál, mert a szülei rászóltak korábban és bűntudatot ébresztettek benne, így a maszturbáció most is bűntudattal párosul!
Egy biztos! A párod akkor lesz ügyes szexuális partner, ha gyakorol a maszturbálással! El kell kezdenie, és majd alakul. Ha az elsőnél nincs orgazmusa, majd lesz a tizediknél. Azt is meg kell tanulnia, hogy saját kézzel hogyan tud magának örömet okozni! Ha pedig azt tapasztalja a párod, hogy egy nagy gátlás van benne, akkor javaslom, hogy keressen külső segítséget, tanácsadást, ahol azt a belső gátat, a tiltásokból származó rossz érzést megszüntetheti.Keressetek bizalommal!


Üdvözlettel:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.