Visszatérő s már szinte állandó hüvelyi probléma, amely a szexualitásra is kihat.Mi lehet a megoldás?

Kedves Szakértő!
Gyakran van hüvelyi viszkető érzésem, amely április óta szinte meg sem szűnik. Eleinte 1-2 havonta jött elő most már azonban el sem múlik. Nőgyógyászoknál jártam decsak kezeltek , elmúlt de visszajött. Voltam Pesten egy nőgyógyásznál aki csinált kenetviszgálatot 2x is de semmilyen kórokozót nem találta benne, ígyhát azt mondta hogy pszichés okai lehetnek. Mivel úgy vettem észra ha nem is lehet szexelni pl menzesz nem is jön elő , úgy gondolom (mert már mindent próbáltam) pszichésen kellene ezt megoldani. Sajnos Pestre nem tudok feljárni lakóhelyem környékén (Szolnok)szeretném ezt megoldani ha lehetséges.Mit ajánlana, mit tegyek?

köszönettel Nóra

 

Kedves Kérdező!
Első gondolatom az volt, hogy pszichés jellegű hárítás a problémája, aztán a levelében pár sorral lejjebb tulajdonképpen Ön is megfogalmazza mindezt. Ha az orvosi eredmények is negatívak, a kenetvizsgálat is negatív, akkor ez biztosan így van. A pszichés hárításnak sokféle oka lehet, de elsősorban a párkapcsolatát vagy a nőiségéhez valóviszonyt kellene megvizsgálnia. A nők, ha nem fogadják el önmagukat szexuálisan, vagy párjukkal tudat alatt nem akarnak szerelmeskedni, akkor sokszor produkálnak olyan pszichoszomatkus tünetelet, ami meghiúsítja a szerelmeskedést, hiszen végső soron nem akaják azt. Ez is egy ilyen tünet, ami nagyon meg tuja keseríteni egy nő mindennapját, de eléri azt, hogy sem Önnek, sem a partnerének nincs kedve hüveygyulladás megléte alatt szerelmeskedni. Az is ezt mutatja, hogy amikor menzesze van, akkor nem jö elő. Miért is? Hiszen a menzesz is jó "kifogás" arra, hogy ne kelljen szexuális életet élni, akkor fölösleges másik pszichoszomatikus tünet. Tehát a hüvelygyulladás akkor jön elő, amikor nincs menstruáció. Érdemes lenne a párkapcsolatán elgondolkodni, mélyen magába néznie, hogy vajon tényleg a jelenlegi párja az igazi férfi az életében? Tényleg elfogadta-e őt szexuálisan? Kívánja őt? Az Önben rejlő Ősnő, az a makulátlan, őszinte nő, akit ritkán akarunk meghallani, mit mond? Nézzen mélyen magába, tudom, nem könnyű ilyen érzésekkel szembesülni. Ha nem jár sikerel, nem tudja feltárni, megismerni a mélyben rejlő érzéseit nőiségével, párkapcsolatával, szexualitásával kapcsolatban, hívjon bizalommal, ki tudunk találni a távolságra valamilyen megoldást! A Kriston intim torna is nagy mértékben segít ennek a tünetnek a megszüntetésében, hiszen a napi 10-15 perces torna vérbőséget okoz az alhasban, és a jelen lévő kórokozók nem érzik jól magukat a vérkeringés miatt. Ezt is mindenképpen ajánlom megtanulni,én is oktatom, egyénileg 8 óra, csoportban 12 óra alatt lehet megtanulni. Ha elfogadja segítségem, beszéljük meg a módozatokat, keressen bizalommal!
Üdvözlettel:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
Kriston intim torna trénerElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Pszichológus, szexuálpszichológus, Párterapeuta, szexuálterapeuta, szextanácsadó

A rendelésem helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Andrássy u 10. szám alatt található Stern palota
3. emelet, 311-es szoba

Tömegközlekedéssel:
Az Andrássy u 10. a Deák tér felől az Oktogon felé indulva gyalogosan 200 m, néhány perc alatt elérhető.
Az Opera oldalán, tehát az Andrássy út bal oldalán a Bajcsy Zsilinszky úti és az Opera földalatti megálló között félúton található.

Tömegközlekedéssel elérhető:
a Földalatti (1-es sárga metró), vagy a 2-es és 3-as metró Deák téri megállójától gyalogosan.
105-ös busszal
47-es villamossal

Autóval érdemes időt szánni a parkolásra.
Az Andrássy úton, a Révay utcában és a környező kis utcákban vannak parkolóhelyek.

Környező mélygarázsok:

Bazilika Mélygarázs
1051 Budapest,
Sas utca

Care Park Opera Parkolóház: Budapest, VI. kerület,
Székely M.utca 3.

Weiner parkolóház
Budapest, VI. kerület,
Weiner Leó u. 16.
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.