Kriston Intim Torna

 

Sokan kérdik önmagukat, ismerőseiket, jobb esetben orvosukat, hogy van-e mód a vizelettartó képesség növelésére, a gyakori altesti gyulladások megelőzésére, a gát izomzatának erősítésére, az aranyér és az alhasi szervek süllyedéseinek megszüntetésére, esetleg a szexuális élet természetes módon történő javítására.

Igen, van.
Ez a program a Kriston intim torna.
Kidolgozója: Kriston Andrea

A módszer a Magyar Nőorvos Társaság Urogynecologiai Szekciójának szakmai támogatásával működik.

A Kriston Intim Torna a medence egészségét szolgáló program nők, férfiak, gyermekek számára, amely a medencealapi izmok erőnlétét, gyorsaságát, rugalmasságát, állóképességét, koordinációját fejleszti. A program kiegészül egy - az alhas egészségét védő -szokásáthangoló programmal is.

Amióta az ember négy-kézlábas testtartást két lábon járóra "váltotta fel", azóta medencénk hordozza testünk súlyát, részt vesz  testünk alátámasztásában, így érthetően nagy súly terheli a medencefenék izomzatát, kötőszövetes rendszerét. Ezek az izmok rejtettek, nincsenek szem előtt, ennek ellenére állapotuk nagyon meghatározzák életminőségünket, emberi kapcsolatainkat.
Ha feszesek, erőnlétük megfelelő, akkor észrevétlenül vesznek részt a vizelet-, és székletürítésben, alátámasztják hasi szerveinket, jól funkcionálnak a szerelmi életben, rugalmasak, kevésbé sérülékenyek a szülés során.

Ám, ha nem tornáztatjuk rejtett izmainkat - mint minden izom  a megfelelő tréning hiányában - gyengülnek, sorvadnak, nem tudják feladataikat maradéktalanul ellátni.


 

 Elérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.