A 12 órás tréningről

Ha tanfolyamra szeretnél jönni, arra kérlek, előtte jelentkezz be!

Bibók Bea 30/9345-094,   bibokbea@gmail.com

A torna bármely életkorban elkezdhető, és megtanulható! (A legidősebb tanítványom 75 éves néni volt, aki hihetetlen akarással tanulta meg a gyakorlatokat. Nem is maradt el az eredmény!)

A tréning 12 órás.

Egy alkalommal, attól függően, milyen csoportba jelentkeztél, 3 vagy 4 órát vagyunk együtt. De ezt ne úgy képzeld el, hogy 3 vagy 4 órán keresztül tornáztatjuk azokat a pici izmocskákat, aminek létezéséről eddig nem is tudtál, vagy éppen a gyengeségük miatt vagy itt!

Az órákon sokat beszélek, mert a jó minőségű mozgáshoz szükség van arra, hogy a fejedben is megmoccanjon valami, hogy kicsi gondolkodásbeli változás történjen az órák alatt. Sok olyasmiről hallhatsz a tréningen, ami még ma is tabu témának számít.

Sokat foglalkozunk a másik nemmel, a szexualitással, a pszichoszomatikus tünetekkel.

Hiszen a változáshoz szükség van arra, hogy végiggondolj dolgokat, hiszen jó minőségben csak úgy lehet végezni a tornagyakorlatokat, ha "jó viszonyban" vagy női/férfi szerveiddel, önmagaddal.

A tréningen én beszélek, Neked nem kell elmondanod semmilyen panaszod vagy tüneted, nem kell a csoport előtt bevállalnod problémáidat.

Ez - ugye ebben egyetértünk - elég kínos lenne.

Az első órán minden résztvevő kitölt egy kérdőívet, mely alapján az utolsó órán egy személyre szabott mozgásprogramot kap a kezébe, ami az ő problémájára, tünetére a leghatékonyabb.

Ha nincs tünet, vagy kismamák a szülésre készülnek fel a tornával, akkor megelőző feladatsort, vagy a szülésre felkészítő feladatsort kapják.

A tanulási folyamat két részből áll, az órai munkából és az otthoni gyakorlásból. 

Az órán tanuljuk meg azokat a feladatokat, amit majd otthon gyakorolni kell.

Fontos, hogy ne hiányozz a foglalkozásokról!


Elérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.