A pisilés szex közben normális?

Kedves Bea,
Egy nagyon furcsa kérdésem lenne. A legutóbbi együttlét alkalmával a párom azt kérte tőlem, hogy pisiljek rá. Nagyon jó a szexuális életünk, szeretünk kísérletezgetni, izgalmas dolgokat, eszközöket kipróbálni, de nekem ez a kérés már sok volt. Nem tudom, hogy ez normális-e. Egyrészt azt érzem, hogy ezzel azt akarja, hogy megalázzam, másrészt jó érzés, hogy annyira kíván, hogy a pisimet is szereti. Mindezek ellenére nem értem, miért izgató, ha lepisilem?
Köszönöm a segítséget!
üdvözlettel: Pille

 

Kedves Pille!
Nagyon ritka kincs, amikor valakinek harmonikus a szexuális élete, hiszen ő is és a párja is nyitott az újításokra és a kísérletezésre, amivel tényleg izgalmassá lehet tenni a szexuális életet hosszú idő után is.
Valósínű, a párja ezt a pisiszexet egy pornófilmben láthatta, vagy olvasott esetleg valami blogbejegyzést, és elindította a fantáziáját. Ezzel nincs semmi baj, nem tartom betegesnek azt, ha valaki próbálkozik vagy fantáziál. Azonban azt fontosnak tartom, hogy meg tudják beszélni azt is, hogy Önnek ez most nem jön be, idegenkedik tőle, vagy épp taszító még a gondolata is. Igen, valóban ebben a dologban benne van egy olyan fokú odaadás és bizalom - hogy nem irtózik a pisitől - még azt is elfogadja, hiszen az Öné. Nem a pisi az izgató, nem maga az anyag, hanem a helyzet, hogy meg merik egymással valósítani, vagy esetleg az lehet még izgalmas, ahogy ő ezt kívülállóként látta, elképzelte. A fantázia az mindig agyunk szüleménye, a kémiai folyamatok nagy szerepet játszanak abban, hogy mihez vonzódunk,. Ha ő például filmet látott, az is lehetséges, hogy a pisiszex jelenet közben látott egy női arcot, az élvezet vonásait és az indította meg a fantáziáját. Az is lehetséges, ha kipróbálják, ő sem fog hozzá többet vonzódni, mert nem hozta a várt élvezetet.
Mindenképpen javaslom, hogy az ilyen bizalmi kapcsolatokban, mint az Önöké feltétlenül beszéljenek az érzésekről egy-egy újítást illetően. Hiszen talán azt is tudja, hogy amikor egy pár úgy dönt például, a fantáziálgatások során átélt hármas pozíciót kipróbálják és ezt el is játsszák a szeretkezések során fejben, az még nem jelenti azt, hogy a valóságban menni fog. Lehetséges, hogy a valóság teljesen más lesz, az az illúzió, amit a fantáziánkban építünk föl, nem fedi a valóságot.
bízom abban, hogy el tudja és el meri mondani párjának aggodalmait, és keresnek valami - mindkettejük számára - elfogadható megoldást.
Ha nem sikerül, keressenek bizalommal.


Üdvözlettel:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Pszichológus, szexuálpszichológus, Párterapeuta, szexuálterapeuta, szextanácsadó

A rendelésem helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Andrássy u 10. szám alatt található Stern palota
3. emelet, 311-es szoba

Tömegközlekedéssel:
Az Andrássy u 10. a Deák tér felől az Oktogon felé indulva gyalogosan 200 m, néhány perc alatt elérhető.
Az Opera oldalán, tehát az Andrássy út bal oldalán a Bajcsy Zsilinszky úti és az Opera földalatti megálló között félúton található.

Tömegközlekedéssel elérhető:
a Földalatti (1-es sárga metró), vagy a 2-es és 3-as metró Deák téri megállójától gyalogosan.
105-ös busszal
47-es villamossal

Autóval érdemes időt szánni a parkolásra.
Az Andrássy úton, a Révay utcában és a környező kis utcákban vannak parkolóhelyek.

Környező mélygarázsok:

Bazilika Mélygarázs
1051 Budapest,
Sas utca

Care Park Opera Parkolóház: Budapest, VI. kerület,
Székely M.utca 3.

Weiner parkolóház
Budapest, VI. kerület,
Weiner Leó u. 16.
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.