Hármas szex, ahol a lány mellett az anyja is jelen van

Udvarolni jártam egy lányhoz, akkor ilyen 25 évesek voltunk édesanyjával éltek ( leendő anyósjelöltem, akkor 45 éves volt) ketten egy családi házban. Telnek múlnak a napok, ekkor már barátnőmnek mondhattam, egy kérdést szegezett hozzám ami így hangzott: nagyon tetszel édesanyámnak. Én megköszöntem, örülök hogy szimpi vagyok neki. Igen ám, de folytatta beszédét, hogy azt találtuk ki anyuval, hogy mi lenne ha 3-asban szexelnénk. Erre Én Micsoda? ezt ,hogy gondoljátok? Te, Én, meg az anyu. Nagyon meglepődtem szinte lemerevedtem. Ami érdekes benne, hogy aludtam rá egyet, fiatalság bolondság, gondoltam mi bajom származhatna belőle, belementem. Az anyja azt mondta, hogy szeretkezzek a lányával és akkor majd ő menet közben beszáll. Én rajtam nagy feszültség uralkodott el, mert ilyet álmomba sem mertem volna gondolni, hogy megtörténik velem. Belevágtam egye fene, elkezdtük, be is szállt az anyuka, egyre oldottabb lettem, nem is olyan rossz ez a formáció, hol az anyját, hol a lányát és ez 4 évig tartott, titokban csináltuk, úgy hogy a mai napig sem tudnak a szüleim erről. Abban a tudatban élnek hogy a lányhoz jártam udvarolni. Nem bánom, hogy ilyen helyzet állt elő, élveztem is, mert egy rendkívüli pozitív élménnyel gazdagodtam fiatalon. Végén én vetettem véget ennek, megindokolva azzal, hogy egy normális kapcsolatot szeretnék úgy, hogy az anyós maradjon meg anyósnak és nem szexpartnernek. Gondoltam megosztom ezt a furcsa, különös, érdekes,történetet a nagyvilággal.

 

Kedves Kérdező!
Ön nem is kérdező, hanem Mesélő:)

Azt gondolom, ha ez tényleg így történt, akkor olyan - keveseknek adandó - élményben volt része, ami sok férfi szexuális fantáziáját mozgatja egész életében. Hiszen tudjuk, hogy a férfiak vezető szexuális fantáziája, hogy két nővel szeretkezzenek egyszerre. És ha ez a két nő az anyja és lánya, az még külön pikáns.
Kicsit maupassanti a történet, hiszen neki vannak erotikus, különös helyzetekről szóló novellái. Emlékszem, amikor ezeket olvastam fiatalon, igencsak megmozgatta az erotikus fantáziáimat.
Önnek az a "szerencse" adódott, hogy ölébe pottyant egy olyan szexuális felállás, amiről sok fiatal férfi csak álmodik. Az anyát, gondolom, a sok pornófilm "ihlette". Mint tudjuk, külön pornófilm kategória az anya-lánya kategória, ahol az ehhez a helyzethez hasonló szituációk képezik a filmek történetét.
Arról azonban nem ír, hogy ezt érzelmileg hogyan élte meg Ön és a kedvese.
Mert azt gondolom, hogy egyszer ebbe a tócsába belelépni, egy dolog, de négy éven át űzni az egészen más dolog. Nem írt arról, hogy ez a kapcsolat kifejezetten szexkapcsolattá vált, vagy volt valami érzelmi kötődése is a lányhoz vagy akár az anyjához. Teljesen törvényszerű, hogy ebből nem maradhatott fent egy igazán értékes és teljes, akár egy életre szóló érzelmeken alapuló párkapcsolat, hiszen ez nem tudna egészségesen működni egy életen át. Mert az érzelmek kifejlődésének szakaszában hirtelen átmódosult a párkapcsolat szexkapcsolattá, ahol a kettejük közt fejlődő intimitásba beengedték az anyát. Ezáltal nem tudott létrejönni kettejük közt a párkapcsolatot megalapozó, tartóssá tevő érzelmi kötelék.
Ahhoz, hogy egy kapcsolatban eljussanak oda, hogy beengednek egy harmadik félt, olyan magas szintű bizalomnak kell kialakulni, amihez idő kell. Ezért van az, hogy már régebben együtt lévő pároknál merül fel szexuális életük változatossá tétele miatta az az igény, hogy "dobják fel" egy harmadik személlyel. De ehhez tudni kell, hogy a fantázia szintjén egészen másként működik a dolog, mint a valóságban. Mert szexuálisan izgatott állapotban olyan hormonok szabadulnak fel, ami az oldódást segítik. De képzeljük csak el, hogy ha "józan fejjel" gondolkodunk, akkor hogyan érintene bennünket, hogy a párunkat látjuk mással szeretkezni. Féltékennyé és bizalmatlanná válnánk. Kétes az eredmény, egyáltalán nem biztos, hogy amit a szexuális fantáziánkban elképzelünk, az tud működni a valóságban akkor, amikor érzelmileg kötődök a másikhoz.
Persze lehet hallani kapcsolatokról, amik nem lesznek ilyen vagy ehhez hasonló szexuális kalandnak az áldozatai. Ehhez azonban egy olyan fajta bizalom és szexuális nyitottság kell mindkét fél részéről, hogy el tudják különíteni magukban azokat az alkalmakat, amikor a harmadik személyt bevonják, és a kettejük érzelmi kapcsolatát. Ezt teljesen két külön dolognak kell kezelniük ahhoz, hogy a bizalmatlanság ne fészkelje be magát kettejük közé és ne morzsálja szét a stabil kapcsolatot.
Sajnos arra is van példa, hogy valaki nagyon vágyik egy hasonló szexuális kalandra, meg is beszéli párjával, az bele is egyezik, meg is történik a dolog, aztán ez olyan érzelmi sérüléssel jár egyik-másik emberben, hogy ezt utána külső segítség, szakember igénybevételével kell feldolgozni.
A levele végén akaratlanul is úgy fogalmazott, hogy "egy normális kapcsolatot szeretnék". Ebben nagyon tömören elmondta azt, hogy ez a hármas felállás nem volt alkalmas egy igazi párkapcsolat kialakításához még úgysem, hogy egy idő után kihagyják az anyukát.
Köszönöm, hogy megosztotta történetét.


Üdv:
Bibók Bea
Párkapcsolati tanácsadó
Szextanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.