Lányokat vagy fiúkat szeretem?


kb 13 eves koromban egy fiu osztalytarsammall tobb mindent kiprobaltunk.. nem egyszer fordult ez elo, hanem hetente tobbszor is tobb honapon keresztul. eleinte a kivancsisag hajtott minket,majd megtetszett ez az egesz.
a mai napig nem tudom mi vezetett el ehhez a ponthoz hogy ilyesmit csinaljak, mivel mar 7- 8 eves koromban is lanyok tarsasagat szerettem es nem is egy lannyal csokoloztam, es szerelmes voltam mar 10 eves koromban is. a lenyeg hogy erre az iskolai kalandra meg abban az iskolai evben rajottek a tanarok, majd edesanyamnak elmeseltek mindent.
amikor hazamentem anyum elhivott beszelgetni es nagyon agressziv volt,ideges volt,sirt hogy ilyen megcsak eszembe jutott is es hogy felakasztja magat hogyha meleg leszek es hasonlok.
igy utolg nagyon rosszul kezelte a helyzetet es ezmiatt lehet hogy elfojtott harag is van bennem miatta.
tudni kell h nekem kiskorom ota edesanyam jelenti a legtobbet. mindig is nagyon szerettem es feltettem, kb 6 eves koromban elvalltak a szuleim es en anyuval maradtam. o nevelt fel.
tehat leszidottt es attol a naptol kezdve mindig akarmilyen hasonlo temarol volt szo, mindig gorcsbe szorult a gyomrom mert tudtam hogy en is lehetek olyan. o mindig mondjogatja pl ha a tv ben egy meleg szinesz van hogy fuj de undorito. azt hiszi hogy ezekkel segit nekem,de ilyenkor csak gorcsbe szorul a gyomrom mert tudom hogy ezt miattam mondja.
17 eves koromban sikerult egy osztalytarsammal osszejonni, o lány, de 3 honapig voltunk csak egyutt mert nem állt fel ovszerben, es o ragazkodott ahhoz. neha meg anelkul sem, ami nekem nagyon sok stresszt csinalt. azota,lassan 4 eve nem voltam senkivel.
se fiuval,se lannyal.
most leszek 21, es ami a legrosszabb hogy nem akarom feldolgozni h a fiuk jobban vonzanak. idaig ugy voltam hogy inkabb senkivel minthogy fiukkal. de az utobbi evekben is tetszettek a lanyok is, de tudtam hogy ha komolyra kerulne a sor akkor lehetseges hogy megint nem allna fel, mint ahogy 17 eves koroban es inkabb ezmiatt nem is kezdemenyeztem lanyokkal.
ma mar szinte meggyozodesem hogy meleg vagyok, de nem akarom elfogadni. nem is magam miatt, edesanyam es a csaladom miatt. nagyon rossz erzesek vannak bennem. ha nem lenne ez tarsadalmilag elfogadhatatlan akkor lehet konnyebb lenne a dolgom, de mint irtam anyum jelenti a legnagyobb roblemat.
a másik problemam hogy neha meg a lanyok is erdekelnenek, de az eléggé fiatal korosztaly. 14 ev koruli korosztaly... ez igen csak nem jot jelent, de a fiuknal ugyanez a helyzet. egeszen 14 tol 18 eves korig tetszenek a fiuk. az annal idosebbek nem. felek hogy nagy gond van velem, ezeken a problemakon kivul teljesen normalis vagyok, felsofoku nemet nyelvvizsgaval, jo megjelenessel, es egy komoly cegnel dolgozom mar ilyen fiatalaon. de ez biztosan nem normalis hogy a gyerekek tetszenek.

mit javasol, nem szeretnek meleg lenni, de tudom, ez sokszor mar nem elkerulhetetlen ennyi idosen. de legalabb ne a 14 evesek vonnzzanak! Sokszor ugy erzem magam mintha gyerek lennek, nagyon fiatalnak is nezek ki, vekony vagyok es nem is gondolom magam igazan 20 evesnek. meg gyerek akarok lenni legbelul. ez mitol lehet? egyszeruen nem akarok felnoni es ragaszkodom ahhoz a korhoz amikor ez a dolog eloszor megtortent az iskolaban.

 

A problémáddal kapcsolatban azt gondolom, egy nagy feladat előtt állsz. Először is arra lenne szükség, hogy elfogadd ott mélyen belül a problémádat, Te magad. Ha ez sikerül, akkor sok beszélgetéssel, akár külső segítséggel az anyukáddal is el kell fogadtatni azt a tényt, hogy Te a fiúkhoz vonzódsz. Ehhez türelem, beszélgetések sorozata, sok-sok érzelmet generáló helyzet lesz szükséges. Valószínű, sok könny is ki fog csordulni mindkettőtök részéről. A Te boldogságod azon is múlik, hogy az édesanyád hogyan viszonyul hozzád. De sajnos az is lehet, hogy ezt ő nem lesz képes feldolgozni. Az nem azt a jelenti, hogy nem akarja, hanem azt, hogy nem lesz képes. Ez is előfordulhat. De ahhoz, hogy Te együtt tudj élni ezzel a ténnyel, mindenek előtt az kell, hogy TE elfogadd magadat. Ha nem vagy abban biztos, hogy a lányokkal hogyan állsz, azt gondolom, ki kell próbálni. Ha tényleg azt tapasztalod s azt érzed, hogy csakis a fiúk vonzanak, akkor ezt el kell fogadni. Ezen lehet dolgozni külső segítséggel. Sok beszélgetés, a belső feszültségek oldása mind-mind segíthet a belső érzelmi viharokon.
Az a tény, hogy Téged a fiatalabb generáció vonz azt gondolom, több minden miatt lehetséges. Azt látom, pontosan az a korosztály, mint amilyen Te voltál az első fiús szexuális élményedkor. valószínűnek tartom, hogy nagyon mély nyomot hagyott a lelkedben, valami jó történt Veled akkor. Azt szeretnéd újraélni, ezért is vonzódhatsz ahhoz a korosztályhoz. A másik gondolatom, hogy nem akarsz felnőni, ezért könnyebben érzed gyerekként magad akkor, ha fiatalabbakról fantáziálsz. Írtad, hogy anyukád sokat jelent számodra - és most olvasom újra - és ezt akartam én is írni, hogy nem akarsz felnőni. Márpedig fel kell nőni, mert abban a korban vagy. Ha ez megtörténik - akár külső segítséggel -akkor kicsit másként fogod magad érezni. Mert most azt érzed, hogy egy rossz kisfiú vagy, aki a mamája tiltása ellenére rosszalkodik, rossz fát tesz a tűzre, éppen ezért bűntudata van. De egészen más érzés egy felnőtt férfiként megélni a vágyat, akár az azonos neműek iránt is. Ebben is kellene változni, hiszen ez nagymértékben megkönnyíteni az érzések és vágyak felvállalásának képességét. Egy gyermek kevésbé tudja felvállalni, főleg azt, amit az anyukája helytelenít.
Ha úgy érzed, szívesen beszélgetnél a problémádról, akkor várlak nagy szeretettel! Keress bátran!
Üdv:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.