Mennyire rombolja lelkünket egy szexmentes kapcsolat?

Személy szerint 9 éve élek ilyen kapcsolatban. 30 múltam.
Az elején volt még hébe hóba aztán már nem igazán. Megszoktam valahogy.. Nagyon szeretném, ha szeretnének mint nőt, mert nagyon sokak által szép nő vagyok. Én magam nem érzem persze nagybetűs Nőnek... Sajnos nagyon rossz szülő és testvéri kapcsolatom volt, rájuk nem számíthatok, gyerekkorom (7 éves korom) óta bántottak lelkileg csak a hibát keresték ők maguk pedig züllött boldogtalan életet éltek. Nők féltékenyek voltak rám, egy barátnőm volt aki nem, de ő már külföldön lakik. Bár, ha igaz barátaim lennének, náluk sem lakhatnék. Mert magam eltartani nem tudom. Támaszt biztonságot csak a barátomtól kaptam, csak szex nincs. Szóval kérdezném mennyire betegít meg a szexmentes lét egy fiatal nőt? Persze azt érzem, h nagyon rossz.
Köszönöm! Anonym

 

Kedves Anonym!
Egy szóval kellene, hogy válaszoljak, akkor azt mondanám, hogy megbetegít. Testileg is és lelkileg is. Ha lelkileg nem érzi jól magát, márpedig ezt írja, akkor jó úton halad efelé. Nagyon szomorúnak érzem Önt. Ezen nem is csodálkozom, hiszen valahogy azt érzem, mintha egy toronyszobában ülne a csipkeruhájában sápadtan, kapna enni, de semmi több, mondogatná magának, hogy milyen jó, hogy nem hal éhen.
De a világ másról szól.
Ön be van zárva egy kapcsolatba, ami nem engedi Önnek, hogy élvezze az életet, a nőiségét, beszippantsa az impulzusokat. nem értem, miért van benne ennyi ideje egy olyan kapcsolatban, ahol nem mint nő van jelen. Talán apjaként tekint erre a férfire és felvette az édes kislány szerepét, aki élvezi azt, hogy szereti az apja, mert gyermekkorában ezt nem kapta meg.
A szexmentes élet testi vonatkozása - igen, megbetegít.
Ha egy szervet nem használunk, aminek nyilván van rendeltetése, akkor azt nem tartja fent a testünk, megbetegíti. Ha a női szervünket nem használjuk, nem szülünk,nem szerelmeskedünk, akkor előbb-utóbb megbetegszik. Ez olyan, mintha lenne egy új autója, beparkolna vele a garázsba, és ott hagyná. Nyilván, egy idő után nem működne, tönkremenne álltában.
Arra kérem, ezen gondolkozzon el!
Fontos lenne, hogy egy külső segítséggel feltárná azt, hogy miért is van ebben a kapcsolatban még benne, mi az, ami blokkolja a nőiségének hívó szavát, miért nem kezd ezzel valamit. Miért nem vesz tudomást nőiségéről, hol a gubanc?
Fontos lenne, az Ön érdekében!
Ha megtisztel a bizalmával, szívesen látom egy beszélgetésre.
Üdv: Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.