Valami baj van velem? Miért nem élvezek szinte majdnem semmit?

 

Üdvözlöm!

17 éves vagyok és 3 éve élek nemi életet. A gondom az hogy ezalatt a 3 év alatt még egyszer se volt orgazmusom és igazából nem is nagyon élvezem a hüvelyi együttlétet. Persze érzem hogy bennem van, be is nedvesedek de mégse érzek úgy igazán semmi izgatót. Viszont ha a csiklómnál csinálja akkor azt már élvezem. Volt barátommal veszítettem el nála nem éreztem semmit, és nem haladtam semennyit. A mostani barátommal 2 éve vagyunk együtt és eddig még csak csiklón keresztül tudott elélveztetni (azt hozzá tenném hogy ezt még csak nem rég tudta elérni nálam). Csiklós élvezésnél mikor magamnak csinálom mindig sikerül elélveznem és akkor nagyon hamar meg is van, kb. 5 perc. De mikor a barátom csinálja akkor kell vagy fél óra mire sikerül de ez is csak nagyon ritkán van.. Egyszer vagy kétszer éreztem olyat mikor belém hatolt hogy egy idő után pisilési ingert éreztem. Tudom hogy ez elvileg a G pont, de nekem nem enyhülni kezd ez a pisilési érzet, hanem inkább erősödni és emiatt mindig megállítottam a párom mert már szó szerint fáj. Kutya pózban is fáj, de akkor nem éreztem azt hogy pisilnem kell. Néha nem csak a G pont ingerlésénél érzek fájdalmat hanem sima együttlétnél. Leginkább akkor mikor jobban belém tud hatolni de az elején még nem, hanem majd csak egy idő után kezd fájni.
Nem tudom hogy :
- mégis miért nem élvezem a hüvelyi behatolást,
- miért kezd fájni jobban a G pont ingerlése
- és hogy a mélyebb behatolásnál miért fáj az együttlét.
Pedig szeretem nagyon a párom szóval még ezért se lehetne.. Előre is köszönöm válaszát!

Üdvözlettel,
Zsanett.

 

Kedves Zsanett!

Vannak nők, akim egész életükben nem tapasztalják meg a hüvelyi orgazmust. A csikló ingerlésével elért - klitorális - orgazmus intenzívebb, és hirtelenebb lefolyású, mit a hüvelyi orgazmus. Sok szakmai vita övezi ezt a témát, hogy egyáltalán van.e kétféle orgazmus, a kutatók is vitatkoznak ezen. Mindenképpen azt érezem, hogy ahogyan fejlődik a kapcsolatotok, úgy érzed egyre jobban, egyre nagyobb biztonságban magad, így lesz egyre gyakrabban orgazmusod. és ez jó. De tudnod kell, hogy ez egy tanulási folyamat, ami nem egyik napról a másikra változik, hanem folyamatában. Tehát türelem, közös gyakorlások, a szerelmeskedés és egymásra figyelés, a bizalom építése fogja meghozni azt az eredményt, hogy könnyebben és gyorsabban juss el az orgazmusig. Azt tudom tanácsolni a kérdéseidet illetően, hogy ha kellemetlennek érzed a G pont ingerlését, akkor abban a pózban ne szerelmeskedjetek. Nincsenek arra vonatkozó törvényszerűségek, hogy minden nőnek élveznie kellene a G pont ingerlését. Jó páran vannak, akik nem szeretik. Az ne bántson téged, javaslom, azokat a pozitúrákat hagyjátok ki.
Arra vonatkozólag, hogy te miért nem élvezed a hüvelyi behatolást, több okot lehetne találni, de ehhez egy részletesebb beszélgetésre lenne szükség. A fájdalom is ebből adódik, hiszen tiltakozik a hüvelyed, befeszülnek az izmok behatoláskor. Ennek a tiltakozásnak lelki okai vannak. Azt is jó lenne tudni hogy csak ezzel a barátoddal nem élvezed a hüvelyi behatolást, vagy az előzővel sem. Mert ha egyik fiúval sem volt jó, az azt jelenti, hogy nem partnerfüggő, hanem valami elakadás lehet a dolog mögött, valami olyan mélyen rejlő ok, amit érdemes lenne feltárni.
Ajánlom a Kriston intim tornát, amit tanítok, hiszen az elengedettség, a lazítás nagymértékben segít abban is, hogy be tudd fogadni a partnered. Segít az ösztrogén termelés növelésében, így ezáltal a vágy is nő. A hüvely nedvesedését is elősegíti, így a behatolás is könnyebbé válik.. Ha szükségét érzed a segítségnek, keress bizalommal. Akár egyéni tanácsadásra is, ahol a háttérben húzódó problémákat fel tudjuk tárni.
Üdvözlettel: Bibók Bea
Szextanácsadó
Kriston intim torna tréner
30-9345-094Elérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.