Mért nem tudok benedvesedni?

2 évig voltam együtt a barátommal. 18 éves voltam amikor összejöttünk, ő volt nekem az első. Az ágyban a kezdetektől fogva minden rendben volt, mindketten élveztük, jobbat el sem tudtam volna képzelni. Minden vágyamat kielégítette. Viszont az utolsó hónapokban egyre kevesebbet szexeltünk, és eljutottunk arra a szintre, hogy már egyáltalán nem jött össze, mert nem tudtam benedvesedni. Pedig szerettem vele szexelni, nagyon is. Megpróbáltunk mindent: hosszabb csókolózás, simogatás, orálisan is kényeztetett, de semmi. Közben kiszerettem belőle, szakítottunk, elkerültem egyetemre, ahol elkezdtem más fiúkkal flörtölni, és már attól benedvesedtem, hogy csak beszélgettünk. Ekkor megnyugodtam, hogy nincs orvosi problémám. Mi lehetett a baj? Mással azóta nem feküdtem le, mert habár pettingeltünk is, hihetetlenül önzőek voltak, csak az volt a lényeg, hogy nekik jó legyen, vagy annyira bénák voltak, hogy azért nem akartam tovább menni. Most viszont van valaki, akit már több mint fél éve ismerek, ő is csak szeretőre vágyik, de közben olyan kedves, és rendes velem mintha a barátnője lennék. És eddig úgy tűnik, hogy az ágyban is nagyon jó. De attól félek, hogy ha lefekszek vele, akkor bűntudatom lesz utána, mert a volt barátom iránt érzek még valamit, ami már nem szerelem, hanem csak szeretet. Meg kellene próbálni vele újra, hátha 1 év kihagyással, újra fel tudna izgatni, vagy felejtsem el, és lépjek tovább?

 

 

Kedves Kérdező!
Érdekes a női test és a lélek! A női szervünk, a puncink őszinte testrészünk, nem is hinnénk, hogy mennyire! Az történt, hogy tökéletesen működik a tested! Valószínűnek tartom, hogy a szerelmeskedések száma nem véletlenül csökkent az exbarátoddal. Valami történt köztetek, vagy meguntátok egymást, vagy valami sérelem ékelődött közétek. Lehetséges, hogy nem tulajdonítottál ennek jelentőséged, de mégis nyomot hagyott benned. Hiszen nem nedvesedtél be. Nem volt szexuális inger. (Tudom, hogy volt, de ez Rád nem hatott szexuálisan). Kiszerettél a barátodból. Most azt tapasztalod, hogy más fiúkkal remekül működik a nedvesedés. Igen, tény és való, hogy orvosi probléma nincs, viszont érdemes magadra, a belső hangokra odafigyelned. mert a női szervünk érzékeny műszer, ha a női lelkünknek valami nem jó, akkor nem akarunk szerelmeskedni, nem fogunk nedvesedni. És ha ilyen észrevételed van a későbbiekben is bármely fiúval, érdemes megvizsgálnod az érzelmeidet, őszintén, mélyen magadba nézned.
Azt írod, hogy az exbarátod iránt érzel még valamit, ami nem szerelem. Akkor nem tanácsolom, hogy megújítsd a szexuális kapcsolatodat vele, mert a "hátha" ehhez nem elég. Lángolnod kellene, vágyakozni, de ez nincs meg. Az új fiúval viszont szintén óvatosan kellene bánnod. Mert a kedvesség sokszor addig tart, amíg megkapják a fiúk, amit akarnak. Ne tedd ki magad egy csalódásnak. Értékeld többre a tested, magad. tanácsolnám, hogy várd ki azt a fiút, aki nagyon izgalomba hozza a lelked, ezáltal a tested is. És ha megtalálod, akkor kellő védekezés mellett szerelmeskedj vele. ha addig kívánod a szexet, akkor nyugodtan maszturbálj, óriási testi önismeretre teszel szert!
A legjobbakat kívánom Neked!
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.