Férfi orgazmuszavar- van megoldás?

Nagyon friss kapcsolatomban (1,5 hete van köztünk szexuális kapcsolat) sajnos szexuális téren nem működünk együtt a párommal tökéletesen. Mindketten komoly reményekkel és vágyakkal vágtunk bele a párkapcsolatba és jelenleg minden egyéb területen megvan köztünk az összhang, azonban a páromnak főleg nem vagy csak nagyon nehezen sikerül szeretkezés során elélveznie. A páromnak volt egy házassága, azonban miután a felesége elhagyta, az elmúlt 6 évben szinte kizárólag alkalmi kapcsolatai/hódításai voltak, irántam viszont vannak érzelmei.
Sajnos az egymást követő "kudarcok" eléggé lelombozzák őt és persze engem is. Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy korábban ha előfordult ilyen, akkor általában nem volt meg benne a tűz a partnere iránt. Nekem amennyire látom nincsen problémám a szexualitással, azt hiszem egészséges mértékben élvezem, orgazmusom is van az együttléteink során.
Szeretném megkérdezni, hogy mi segíthet ebben a helyzetben illetve mi lehet mindennek az oka?
Nagyon várom a választ!


Kedves Kérdező!
A másfél hét nagyon rövid idő. Nagyon - nagyon rövid idő. Párjának kell egy kis idő, amíg megbarátkozik a heves érzelmekkel. A férfi érzékeny műszer, a szerelmeskedés neki egyfajta teljesítmény. Nyilvánvalóan, most Ön nem alkalmi partner, ezért nagy tétje van a dolognak. A párjának fontos, hogy bizonyítson az ágyban, éppen ezért - még ha ezt nem is fogalmazza meg a párja saját magának - elképzelhető, hogy szorongással tölti el az Önnel való együttlét. Ez megnyilvánulhat abban, hogy nehzezen lesz orgazmusa, vagy esetleg potencia gondok is lesznek, vannak. Hiszen egy férfinek akkor van merevedése, akkor képes elérni egy orgazmust - ugyan úgy, mint egy nő -amikor elengedett. Valószínűnek tartom, hogy párja érzékeny, a csalódás házasságában, az azóta eltelt idő, mint ahogy írta, nem maradtak nyomok nélkül. Ön az első, akivel szemben komoly érzelmeket táplál. Legyenek egymáshoz türelmesek, amikor már el fogja hinni, hogy tényleg Ön is akarja őt, megszokja az együttléteik hangulatát, fog rendeződni a szerelmi életük. A legjobb megoldás ilyenkor, ha nem állandóan arra élezik ki együttléteiket, mikor lesz orgazmusuk? Hanem simitgatások, szexuális kényeztetések, esetleg orgazmus nélkül is képezhetik az együttléteiket. Akor nem lesz párjában és Önben sem egy görcsös "akarás", félelem,, hogy most sem tegnap sem, és holnap sem lesz orgazmusa. Ezt a folyamatot úgy tudják megállítáni, hogy szeretgetik egymást, és ha van orgazmusa jó, ha nincs, akkor isörülnek egymásnak. Higgye el, rendbejön a a dolog.
Üdvözlettel:
Bibók Bea

 Elérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Pszichológus, szexuálpszichológus, Párterapeuta, szexuálterapeuta, szextanácsadó

A rendelésem helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Andrássy u 10. szám alatt található Stern palota
3. emelet, 311-es szoba

Tömegközlekedéssel:
Az Andrássy u 10. a Deák tér felől az Oktogon felé indulva gyalogosan 200 m, néhány perc alatt elérhető.
Az Opera oldalán, tehát az Andrássy út bal oldalán a Bajcsy Zsilinszky úti és az Opera földalatti megálló között félúton található.

Tömegközlekedéssel elérhető:
a Földalatti (1-es sárga metró), vagy a 2-es és 3-as metró Deák téri megállójától gyalogosan.
105-ös busszal
47-es villamossal

Autóval érdemes időt szánni a parkolásra.
Az Andrássy úton, a Révay utcában és a környező kis utcákban vannak parkolóhelyek.

Környező mélygarázsok:

Bazilika Mélygarázs
1051 Budapest,
Sas utca

Care Park Opera Parkolóház: Budapest, VI. kerület,
Székely M.utca 3.

Weiner parkolóház
Budapest, VI. kerület,
Weiner Leó u. 16.
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.