Miért nem nyög a párom szeretkezés közben?

Tisztelt Tanácsadó!
Egy éve alkotunk egy párt, én 25 éves férfi vagyok és a nemi életünkben nagyon zavaró tényező számomra, hogy a párom nem nyög szeretkezés közben. Szeretjük, kívánjuk egymást azzal nincs is semmi baj, csak fura, hogy semmi jelét nem adja aktus közben, hogy élvezné. Miért lehet ez? és lehet-e úgy élvezni az aktus, hogy nem nyög valaki?

 

Kedves Kérdező!
Minden nő másként viselkedik az ágyban. van, akiknél a szuszogásából, a légzéséből lehet arra következtetni, hogy élvezi, vagy éppen unja az együttlétet. Ehhez azonban nagyon oda kell figyelni rá, meg kell ismerni a jelzéseit. Ne csodálkozzon azon, hogy a barátnője viselkedése nem hasonlít a pornóban látottakhoz, hiszen tudjuk, hogy ott erősen megjátsszák az orgazmust, a szenvedélyt. Azt el tudom fogadni, hogy Önnek egyértelműbb visszaigazolás lenne, ha erőteljesebben adna ki hangokat, de ha kicsit odafigyel párjára, akkor megtanulja értelmezni a pici jelzéseit is. Azt is be lehet vezetni, hogy szeretkezések közben beszéljenek, beszélgessenek, verbálisan igazolják vissza a másiknak, hogy mikor jó, mikor a legjobb. Ha a barátnőjét nagyon szemérmesnek nevelték, ha a családban tabu volt a szex, akkor nem szabad azon csodálkozni, hogy nem meri kinyilvánítani a szenvedélyét, az érzékiségét.
Legyen hozzá türelmes, esetleg bátorítsa arra, hogy ha jól esik neki, akkor nyugodtan adjon ki hangokat, mondja el, hogy ez Önt inspirálná.


Üdv:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094Elérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.