Méretbeli különbségek - van megoldás?

Párommal 1 hónapja vagyunk együtt, azonban a szexuális életünk nem felhőtlen, mert sajnos méretbeli különbségek vannak köztünk. Amennyire látom és a korábbi tapasztalataim alapján tudom, a párom pénisze átlagos vagy talán egy kicsit kisebb, mint az, amivel korábban az életemben jelen levő férfiak rendelkeztek.
Állítása szerint nem érzi azt a szorító érzést, amikor szeretkezünk, ami ahhoz kellene, hogy orgazmusa legyen, túl tág vagyok neki.

Mivel minden egyéb téren nagyon egymásra találtunk, ezért nem szeretnénk feladni mindazt ami köztünk van illetve ami még esetleg lehetne, nagyon szeretnénk, ha ilyen téren is meg lenne köztünk az összhang.

Szeretnék érdeklődni, hogy erre a problémára mi lehet a megoldás? Intimtorna mennyire lehet hatékony vagy esetleg valami egyéb módszer?

Nagyon szépen köszönöm!

Lenke

 

Kedves Lenke!

Eredendően a hüvely egy izmos csövecske, ami nagyon jól illeszkedik a hímvesszőre. Nem számolsz be nagyon extrém méretkülönbségről, viszont, amit a párod jelez, az inkább annak tulajdonítható, hogy a hüvely tartása meggyengült. Ennek vannak jelei, a levegőáramlás szerelmeskedés közben, ami tiipkusan felismerhető hanggal jelzi a problémát, vagy ha fürdés után azt tapasztalod, hogy víz csorog ki a hüvelyből a combodon, ez mind a hüvelygyengeség jele. A párod visszajelzése is erre utal. Tanácsolom, hogy Kriston intim torna tanfolyamra gyere el, akár egyénileg is pár óra alatt ragyogóan megtanulhatóak azok a gyakorlatok, amivel 10 hét alatt 125 %-os szorítóerő növekedést tudnak elérni átlagosan a nők. Ez átlagos szám, aki lelkisiimeretesen, napi egyszer negyed órát gyakorol, az sokkal nagyobb szorítóerő növekedésre lesz képes. A tréning pár óra alatt megtanulható, és egész életedre szóló tudást ad. A nők elmondása szerint legelőször a párok adnak visszajelzést!:) Sokat javíta szexuális élet minőségén. Ugyanis ezeknek az izmoknak is szüksége van karbantartásra ugyanúgy, mint a testünk többi izmának is. éppúgy gyengül edzés hiányában, mint testünk bármelyik izma.És nem csak erre a problémára kiváló a torna, hanem a szülésre való felkészítésre, a szülés utáni regenerálás, menstruációs problémára, aranyeres megbetegedések esetén. Ha bővebben szeretnél erről olvasni, olvasd el honlapomat: www.intimtorna-kriston.hu.

Nagyon fontos, hogy jól tanuld meg a gyakorlatokat - és ehhez kell a tréner- mert szakszerű segítség nélkül, helytelenül végezve a gyakorlatokat- sajnos - szép karakteres aranyeret lehet összeszedni. Ha megtisztelsz bizalmaddal, és szeretnéd megtanulni a tornát, keress bátran:
Bibók Bea
Kriston intim torna tréner
SzextanácsadóElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.