Miért vágyom nem hétköznapi szexuális helyzetekre?

Jó napot kívánok!
Több kérdést is szeretnék feltenni.
Naponta nézek különböző kategóriákba besorolt felnőtt tartalmú filmeket, amik, szerintem, nem számítanak átlagosnak.
Miért érdekel és miért ezeket nézem: -állatokkal való szexualitás (A nőt egy kutya nyelvével izgatja)
-családi szexkapcsolatok (anya-lánya, apa-lánya, nagypapa-lánya)
-leszbikus nők (enyhe szadomazo, punishment)
-kukkolás, magamutogatás, nyilvános szex
Nem tudom, köze van-e esetleg ehhez, hogy nagyon fiatalon, azaz, óvodás voltam, mikor már a takaró alól néztem az éjjeli felnőttfilmeket, de azt is csak addig, amíg a férfi a nőt orálisan izgatta, Édesapám újságjait nézegettem, utánoztam kezdetben a férfi majd a női szereplők mozdulatait. A férfiak nem, de a nők látványa elgyengít, s keresem is a helyzetet, hogy nővel is együtt lehessek. (Komoly, boldog és mindenben kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek férfival!)
Mára már tudom, hogy élvezném, ha néznének, kukkolnának, mikor meztelen vagyok, mikor párommal esetleg nővel szeretkeznék, ezért (is!) járok nudista strandra, de páromon és nőkön kívül nem létesítenék szexuális kapcsolatot senkivel, csak egyszerűen izgat, ha néznek. Fehérneműt nem veszek fel ruha alá, (nem mini, hanem térdig érő ruhát szoktam hordani, mégis izgat az a tudat, hogy nincs rajtam fehérnemű, bárki észreveheti), duci vagyok, csinosan de nem kihívóan öltözködöm, volt 2 kutyám, akiken észrevettem, hogy mindig a nemi szervem akarják nyalogatni, egyik alkalommal hagytam nekik, tehát nem erőltettem rájuk, nem Én mutattam meg nekik. Szeretem az enyhe durvaságot, büntetést a szexben.
Mi lehet ezeknek az oka, hogy ilyen vagyok 23 évesen? 21-22 évesen kezdtem el nőiesedni párom hatására, előtte semmi önbizalmam nem volt, fiúsan öltözködtem és fiúsan viselkedtem ( ez az anyagiakkal is együtt járt), egyedül sodródtam az élet vizein. A családi szexes témájú filmeket talán azért nézem, és csak nézem, mert sok pedofil, köztük nagyapám, nagybátyám , megcsókolt,fogdosott, aktust akartak létesíteni? Pedig nem öltözködtem kihívóan, csinosan. És a nyilvános szex, kukkolás lehet az oka annak, hogy mára már van önbizalmam és határozott vagyok? Lelki eredetű lenne ez a furcsa vonzalom?
Köszönöm szépen a választ és a türelmet!

 

Kedves Kérdező!
Alapjában véve az emberi kíváncsiság természetes, ám, amit leírsz, az talán már megközelíti a függőséget. Mind a témák, mind a gyakoriság számomra azt mutatja, hogy az életednek szerves része lett a pornó. és nem az a baj, hogy izgatnak például a leszbikus tartalmú filmek, vagy a fantáziádat mozgatja az, ha nagy korkülönbség van a szereplők között, hanem a filmnézés gyakorisága, illetve az ettől való függés az, ami nagyon rossz hatással van ilyen mértékben az ember életére, Ez esetben az TE életedre. A fantáziálás, a nyitottság változékonyságot vihet be egy párkapcsolatba, vagy szexuális kapcsolatba, hiszen melyik férfi ne örülne annak ha párja egy másik nővel szeretne szerelmeskedni, a férfi pedig nézetheti őket? Ez minden férfi álma lenne! Ám a veszélyt abban látom, hogy minden nap nézed a durva tartalmú filmeket. Ugyanis ennek az lesz egy idő utána következménye, hogy egyre durvább dolgok fognak izgalomba hozni és a normál szexuális ingerek már nem lesznek érdekesek.
Az általad leírtak természetesen adhatják a dolog hátterét. Az átélt élmény gyermekkorban lehet frusztráló, ám mégis izgalmas. talán ezért keresed jelenleg a családi szex kategóriába tartozó filmeket, mert visszahozzák azokat az érzéseket, amiket akkoriban átéltél. Ami nem volt pozitív érzés, de mindenképp izgalmas volt számodra.
Tanácsolom, hogy mindenképpen vegyél igénybe külső segítséget, mert van bőven olyan dolog a múltadban, amit mindenképpen érdemes lenne feldolgozni, átbeszélni. Egy szakember segítségével arra is lenne lehetőség, hogy a szexuális érdeklődésed ne csapjon át olyan függőségbe, ami visszafordíthatatlan és kiégéshez vezet.
Ha segítség mellet döntesz, keress bizalommal!
Üdvözlettel:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
 Elérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.