Mi az élvezet az anális szexben?

Barátnőm kérésére 2 hónapja már anális szexet folytatunk. Én nehezen mentem bele ugyanis magyaráztam neki, hogy az a rész nem erre való, mert sűrűn alkalmazva el fog ernyedni a végbélizmod és ez következményekkel fog járni. Most nincs szüksége hüvelyi orgazmusra, ezt válaszolta. Ez idő alatt abbahagyta a fogamzásgátló szedését is, mintha örökké ezt akarná csinálni, nem értem. Azt sem értem milyen élvezeti forrás van ebben neki? anál szexnél azt érzem, hogy jóval szűkebb a popó, mint a hüvely nekem jobban stimulálja a péniszemet, de rengeteg síkosítót is kell használni hozzá és persze óvszert is alkalmazva. Az ötletgazdagságát szerintem nem efféleképpen kellene megnyilvánítani. Mit tegyek ez ellen, mert én hosszútávon nem javasolom ezt a motívumot? Miért nem lehet a hagyományos utat választani, közösülésre a hüvelyt találták ki. Túlzott modern világ meg a pornó filmekben is sokat látni ilyeneket ez hozza ki az emberből, hogy ő is akarja. Számomra kicsit borzasztó.

 

Kedves Kérdező!
Valószínűnek tartom, hogy barátnője azért akar análisan szeretkezni, mert a filmeken látta. Ma már nem pornófilm az, ahol nincs anális szerelmeskedés. És ha nem Önnek akkor magának akar bizonyítani. Ön jól gondolja, ez nem a legjobb módja ennek, hiszen az anális izmok nem erre vannak kitalálva. Ugyanis az a belülről kifelé történő ürítést szolgálják és nem a kívülről befelé történő behatolást. Igaza van abban, hogy ez károsítja a nőt (vagy befogadó partnert), és hosszú távon székletmegtartási gondokhoz vezethet. Mert az elfogadható lenne, ha néha esetleg megkóstolják ezeket az örömöket, de állandóan, standard módon így szeretkezni nem ajánlatos, mondhatnám tilos!
Akkor meg főleg nem érdemes, ha Önnek ez egyébként sem tetszik, nincs kedve hozzá! Mondja el neki, hogy Ön sokkal jobban kívánja őt hagyományos szex közben, és hogy találjanak ki valami olyasmit, amiben mindkettőjük örömet talál. És hogy ő miért nem akar hagyományos módon szeretkezni? Mert bizonyítani akar vagy hasonlítani akar a pornósztárokhoz. Talán az önbizalmát akarja ily módon erősíteni! Javaslom, beszélgessenek sokat a szexről, arról, kinek milyen fantáziái vannak, és biztosan meg fogják találni az a módot, ahogy mindkettejüknek jó és kielégítő, sőt még változatos is! Ha nem boldogulnak egyedül, kérem, keressenek bizalommal rendelésemen.


Üdv:
Bibók Bea
Párkapcsolati tanácsadó
Szextanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.