Rendszeres masztizás segít-e a korai magömlésen?

Csókolom! 15 éves srác vagyok, aki rendszeresen maszturbál,már elértem azt, hogy 1 órán keresztül is izgatom magamat és nem ejakulálok. Hallottam a korai magömlésről elég kellemetlen én most készülök az első sexre hasznát-e veszem ennek a gyakorlatnak? Vagy előfordulhat-e az, hogy ha lánnyal leszek mégis hamarabb elmegyek, mintha magamnak csinálom?

 

Szia kedves Kérdező!

Nagyon okosan csinálod, hogy rendszeresen maszturbálsz. Egyrészt megismered magad, a hímvessződet, azt, milyen érzés az ejakuláció, és azt is, hogyan lehet a magömlést szabályozni. Akkor csinálod jól, ha - amikor érzed, hogy közeledik az orgazmus - akkor próbálod visszatartani, vagy kevésbé ingerelni magad. Egy idő után megtanulod ezt kezelni, tudod majd szabályozni.
Az egy kicsit más élmény lesz, amikor először egy kislánnyal szeretkezel. Előfordulhat, hogy nem tudod majd egy órán át visszatartani a magömlést. De ne aggódj nem hiszem, hogy a kislány is vágyik legelső alkalommal majd egy órás szeretkezésre. A fontos, hogy figyelj oda rá, elég hosszú legyen az előjáték, és kellemes hangulatban történjék meg. Nem tudom, mennyire tapasztalt az a kislány, és a korát sem írtad. A fogamzásgátlásra mindenképpen ügyeljetek! Használj óvszert! Azt is tanácsolom, hogy ne akkor próbáld majd először felhúzni a hímvessződre az óvszert, hanem előtte már próbáld ki. Ugyanis könnyen kizökkenthet Titeket a hangulatból, főleg, ha "vacakolni" kell vele!
És hidd el, a szeretkezésnél éppoly fontos a hangulat és a másikra való odafigyelés, mint az időtartam. Úgyhogy ezen ne görcsölj! A lényeg, hogy jó hangulatban történjen és szép élménnyé váljon! Aztán majd ha ismétlésre is sor kerül, akkor lehet csiszolgatni a pózokat, az időtartamot! Az egymás testének megismerése hozzásegít majd minél minőségibb együttlétekhez!
Sok sikert kívánok és szép élményt!


Üdv:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094

 

Csókolom! osztálytársak vagyunk egy korúak, kialakulóban az esemény, készülünk rá, megfogadom amit írt, köszönöm csókolom.

 

Szia!
Nagyon örülök és sok sikert kívánok Nektek! Ne kapkodjátok el!:)
Szurkolok, hogy szép élmény legyen!


Üdv: Bibók BeaElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.