Baj, ha pici a szerszám?

Viszonylak kis intim mérettel rendelkező 35 éves férfi vagyok akinek merev állapotban 11,5 cm a pénisze és vastagsága 3 cm. Volt egy jó pár barátnőm a vékonytól a teltebbig és fiataltól az idősebb korosztályig, de senkitől nem hallottam visszhangot vissza, hogy kicsi lenne a szerszámom. Soha nem éreztem kellemetlenül magamat méretem miatt. A tévhiteket szeretném eloszlatni, akik mindig a nagyot mondanak, hogy mekkora anakonda van a lábuk között. Tapasztalatból mondom, hogy akikkel szexuális kapcsolatom volt minddel jól éreztem, magamat élveztük az aktust, semmi gond nem volt és fordítva is beigazolódott. Tehát a szex az nem csak akkor lehet jó ha 20 cm-es pénisszel rendelkezünk. Azóta házas ember vagyok van egy csodaszép lányom és teljesen rendben a nemi életem. Szakértőnket kérdezném mi a véleménye, amit írtam mi számít jobban, a hosszúság vagy a vastagság vagy inkább a technika, ügyesség, játékosság?

 

Kedves Kérdező!
Épp az imént válaszoltam meg egy levelet, amiben a kérdező a nagy mérete miatt panaszkodik. Önnek azt mondanám, nem lehet szabályokat felállítani! A Káma Szutrá-ban is 3-3 csoportra osztják a női és férfi nemi szerveket méretük szerint. Az embereknél az alkatuk is meghatározza a nemi szervük méretét. A női hüvely is más-más és a férfi hímvessző méretei is különböznek. A lényeg, hogy szeressék egymást és leleményességgel, különböző pozitúrákkal való kísérletezés során megtalálhatják a mindkettejük számára ideális pózt. A nők nem a hímvessző mérete alapján, hanem az érzelmek alapján választanak. És ha a választott férfi még humoros, figyelmes és odaadó, akkor nyert ügye van. Hímvessző mérettől függetlenül.


Üdv:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Pszichológus, szexuálpszichológus, Párterapeuta, szexuálterapeuta, szextanácsadó

A rendelésem helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Andrássy u 10. szám alatt található Stern palota
3. emelet, 311-es szoba

Tömegközlekedéssel:
Az Andrássy u 10. a Deák tér felől az Oktogon felé indulva gyalogosan 200 m, néhány perc alatt elérhető.
Az Opera oldalán, tehát az Andrássy út bal oldalán a Bajcsy Zsilinszky úti és az Opera földalatti megálló között félúton található.

Tömegközlekedéssel elérhető:
a Földalatti (1-es sárga metró), vagy a 2-es és 3-as metró Deák téri megállójától gyalogosan.
105-ös busszal
47-es villamossal

Autóval érdemes időt szánni a parkolásra.
Az Andrássy úton, a Révay utcában és a környező kis utcákban vannak parkolóhelyek.

Környező mélygarázsok:

Bazilika Mélygarázs
1051 Budapest,
Sas utca

Care Park Opera Parkolóház: Budapest, VI. kerület,
Székely M.utca 3.

Weiner parkolóház
Budapest, VI. kerület,
Weiner Leó u. 16.
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.