Baj, ha pici a szerszám?

Viszonylak kis intim mérettel rendelkező 35 éves férfi vagyok akinek merev állapotban 11,5 cm a pénisze és vastagsága 3 cm. Volt egy jó pár barátnőm a vékonytól a teltebbig és fiataltól az idősebb korosztályig, de senkitől nem hallottam visszhangot vissza, hogy kicsi lenne a szerszámom. Soha nem éreztem kellemetlenül magamat méretem miatt. A tévhiteket szeretném eloszlatni, akik mindig a nagyot mondanak, hogy mekkora anakonda van a lábuk között. Tapasztalatból mondom, hogy akikkel szexuális kapcsolatom volt minddel jól éreztem, magamat élveztük az aktust, semmi gond nem volt és fordítva is beigazolódott. Tehát a szex az nem csak akkor lehet jó ha 20 cm-es pénisszel rendelkezünk. Azóta házas ember vagyok van egy csodaszép lányom és teljesen rendben a nemi életem. Szakértőnket kérdezném mi a véleménye, amit írtam mi számít jobban, a hosszúság vagy a vastagság vagy inkább a technika, ügyesség, játékosság?

 

Kedves Kérdező!
Épp az imént válaszoltam meg egy levelet, amiben a kérdező a nagy mérete miatt panaszkodik. Önnek azt mondanám, nem lehet szabályokat felállítani! A Káma Szutrá-ban is 3-3 csoportra osztják a női és férfi nemi szerveket méretük szerint. Az embereknél az alkatuk is meghatározza a nemi szervük méretét. A női hüvely is más-más és a férfi hímvessző méretei is különböznek. A lényeg, hogy szeressék egymást és leleményességgel, különböző pozitúrákkal való kísérletezés során megtalálhatják a mindkettejük számára ideális pózt. A nők nem a hímvessző mérete alapján, hanem az érzelmek alapján választanak. És ha a választott férfi még humoros, figyelmes és odaadó, akkor nyert ügye van. Hímvessző mérettől függetlenül.


Üdv:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.