Mit tehetünk, ha túl nagy a méretem, és fáj a barátnőmnek a szex?

Üdvözlöm!
Szexuális kérdésem lenne Önhöz, Én 26 éves férfi vagyok 17/4,7cm pénisszel rendelkezem a barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt ő 38 éves, 8 évig volt férjnél, egy gyermekük is született a házasságukból. Kérdésem az lenne miután elvált és én összejöttem vele én részemről a szex teljesen rendben van, de ő rajta látom, hogy egy kicsit kényelmetlennek érzi a méretemet, mert hangsúlyozta, hogy az előző párjának nem volt csak 3 cm vastag a pénisze és ahhoz szokott hozzá, megfelelően ellazul és nedvesedik szex közben, de mégis nagyon feszíti őt nem behatoláskor, hanem maga azt aktus során. Misszionárius póz az egyik kedvence ahol a szokásomhoz híven tövig szoktam behatolni és ennek során eléri, ingerli a méhnyakát, mert felszusszan rá. Látom, hogy fáj neki, de iszonyat szeretjük egymást. Milyen pózokat ajánl, ami az ő kényelmét szolgálja, és mit lehet tenni hogy jobban táguljon? pedig már szült egy gyereket is ezért nem értem miért feszít a péniszem neki. A Hüvelynek mekkora a hossza?
Előre is Köszönöm válaszát!
Szép Napot!
Sándor

 

Kedves Sándor!
Az első gondolatom az, hogy a barátnője szült már, ezért azt gondolom, képes tágulni. Az nem szempont, hogy az előző barátjának mekkora volt a péniszmérete. Hiszen a babát is meg tudta szülni, kitágult minden gond nélkül. A hüvely egy izmos csövecske, ami képes tágulni is és összehúzódni is. Ezt lehetséges fejleszteni Kriston intim tornával, aminek révén tágulóképesebb lesz a hüvely. Mondhatnám, rugalmasabb, tehát ha kell tágul, ha kell, összehúzódik. Ezt mindenképpen javaslom neki. A hüvely mérete egészen eltérő lehet, mind hosszra, mind belméretét tekintve. De - újra írom - ha barátnője már szült, eaz Ön hímvessző mérete nem okozhat gondot. Azt gondolom, hogy a barátnője az Ön meglátásával ellentétben valószínű nem tud ellazulni. Lehet a háttérben valami régi élmény, amikor kellemetlensége adódott szex közben, vagy félelem, amit esetleg még ő sem tud megfogalmazni. Csak, amikor szerelmeskednek, nem megy a dolog, a szorongás hüvely összehúzódást vált ki, és máris kényelmetlenül érzi magát.
Fontos lenne a Kriston intim torna, mert ott a lazulást nagyon jól megtanuljuk. Esetleg próbálkozzanak úgy, hogy a párja van felül és ő irányítson, hogy meddig, milyen intenzitással történjék a behatolás, vagy az oldalt fekve hátulról is egy kíméletesebb szerelmeskedési póz lenne.
Segítség lehetne esetleg egy tanácsadás is, amiben feltárhatóak lennének azok a háttérben meghúzódó aggodalmak, amik kiválthatják a hüvely összehúzódását . Keressenek bizalommal!


Üdvözlettel:
Bibók Bea
Kriston intim torna tréner
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.