Hogyan kezelhető a merevedési zavar?

Kedves Bea!

37 éve élek házasságban a feleségemmel, most 70 éves vagyok, nejem 63. Néha reggel van merevedésem, megbököm őt, hogy csináljunk valamit. Ő elmegy wc -re, előkészíti magát, mire vissza ér már vesztek merevségemből, egyébkéntis fél merev állapotban áll. Klasszikus misszionárius pózt csináljuk, mert balesetveszélyes lenne, nem kellő merevedéssel a többi pozitúra. Így én tudok irányítani, betudok hatolni, de menet közben lelohad. Utána újraélesztem megint behatolok és kb 2 perc és ejakulálok. Mostanság így történik ez velem. Mondja nejem, ebben nekem mi volt az élvezet? Válaszom semmi. Azt mondja ne erőlködjek, mert ez már az öregedés része, el kell ismerni. Most mit tegyek? lehet igaza van

Üdvözlettel: József

 

Kedves József!
Legyen büszke magára, hogy hetven évesen még igényli a szexuális együttléteket. Ez nem minden férfinek adatik meg! Sokan már a legaktívabb korukban is kevesebbszer vágynak párjukra. A vágy mértéke összefüggésben van a tesztoszteron termelődésével, ami a kora előrehaladtával sajnos csökken. Így azt a jelenséget, hogy kevesebbszer kívánja a szexet, ez magyarázza! A tapasztalt merevedés csökkenés és korai ejakuláció is magyarázható a korral. De azt gondolom, Önnek is és a feleségének is meg kell barátkozni a gondolattal, hogy a szexuális állóképesség korral változik. Ezt lehet kompenzálni orális technikával, vagy hosszabb előjátékkal.
A merevedést és a magömlés késleltetését lehet fejleszteni a Kriston intim tornával, ami bármely életkorban megtanulható. (A legidősebb tanítványom 81 éves volt). Itt megtanuljuk azokat a gyakorlatokat, amellyel képesek lehetnek a férfiak a magömlés késleltetésére és a hímvessző emelő izom erősítésével pedig a jobb minőségű merevedés, a "daliás tartás" elérésére.
A tesztoszteron szint is nő a tornától, ezáltal a vágy is erősebbé válik. Ajánlom Önnek, ha van hozzá kedve. A torna egyénileg megtanulható, 8 órát vesz igénybe.
Ajánlom honlapomat, olvassa el figyelmesen, és ha jó megoldásnak tartja, keressen bizalommal!
www.intimtorna-kriston.hu

Üdvözlettel:
Bibók Bea
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
Kriston-intim torna tréner
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Pszichológus, szexuálpszichológus, Párterapeuta, szexuálterapeuta, szextanácsadó

A rendelésem helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Andrássy u 10. szám alatt található Stern palota
3. emelet, 311-es szoba

Tömegközlekedéssel:
Az Andrássy u 10. a Deák tér felől az Oktogon felé indulva gyalogosan 200 m, néhány perc alatt elérhető.
Az Opera oldalán, tehát az Andrássy út bal oldalán a Bajcsy Zsilinszky úti és az Opera földalatti megálló között félúton található.

Tömegközlekedéssel elérhető:
a Földalatti (1-es sárga metró), vagy a 2-es és 3-as metró Deák téri megállójától gyalogosan.
105-ös busszal
47-es villamossal

Autóval érdemes időt szánni a parkolásra.
Az Andrássy úton, a Révay utcában és a környező kis utcákban vannak parkolóhelyek.

Környező mélygarázsok:

Bazilika Mélygarázs
1051 Budapest,
Sas utca

Care Park Opera Parkolóház: Budapest, VI. kerület,
Székely M.utca 3.

Weiner parkolóház
Budapest, VI. kerület,
Weiner Leó u. 16.
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.