Mit tegyek, ha túl nagy mérettel rendelkezem?

Tiszteletem!

Barátnőm szerint túl nagy mérettel rendelkezem (19/5,5cm) és fájdalmas velem a szex, emiatt elakar hagyni mit tegyek? mert szeretem őt, mert úgy gondolom a szexualitás a párkapcsolat egyik alappillére.

 

Kedves Kérdező!
A méretkülönbségeket át lehet hidalni különböző pozitúrák segítségével. A barátnődnek ajánlom a Kriston intim tornát, ahol a gáti és hüvelyi izomzatot tesszük rugalmassá, így tágulásképessé is. A rugalmas azt jelenti, hogy utána képes összehúzódni. Ugyanis a nők képesek egy nagyobb hímvessző befogadására is, sőt, egy baba megszülésére is. Tanácsolom neki, hogy végezzen el egy Kriston intim torna tanfolyamot, amin ezt remekül megtanulhatja. Azért ajánlom Neked, hogy beszélgess kicsit a barátnőddel, mert elképzelhető, hogy nem csak ez álla szakítás hátterében. Elképzelhető, hogy ezt ő csak ürügyként használja. mert ha egyébként ő jól érzi magát a kapcsolatban minden egyéb téren is, ha tényleg társként néz rád, akkor nem a szakításon gondolkozik, hanem a megoldáson. Tehát én azt sejtem, hogy valami más is lappang a háttérben, ami miatt a barátnőd szakítani akar. Másik kérdés, ami még eszembe jutott, hogy vajon, eléggé nedvesedik-e a barátnőd szex közben? A nedvesedés hiányának lehetnek lelki okai, amikor egy nő nem fogad el egy fiút vagy férfit, akkor nem nedvesedik és fájdalmassá válik a szeretkezés. Mindenképpen tanácsolom, hogy beszélgessetek a kettőtök kapcsolatától. Ha úgy érzitek, segítségre van szükségetek, keressetek bátran, párkapcsolati- és szextanácsadás keretén belül meg tudjuk beszélni a problémákat. A barátnődnek pedig ajánlom a Kriston intim tornát.


Üdvözlettel:
Bibók Bea
Kriston intim torna tréner
Szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó
30-9345-094
www.pair-re-pair.webnode.huElérhetőség

Bibók Bea 30-9345-094

Szexuálpszichológus, szexuálterapeuta, szextanácsadó
Párkapcsolati tanácsadó

1051 Budapest, V.ker.
Vigadó u. 2.
MAHART-HÁZ
4.e. / 414.szobaMegközelíthető:

- 1-es metróval a Vörösmarty térre, onnan 100 m séta a Duna felé. A MAHART ház az utca jobb oldalán a Vigadó utca és az Apáczai-Csere János utca sarkán van.

- 105-ös busszal
0036-30-9345-094Kezdőlap

Nincs bejegyzés.